........................... (Θέση για τίτλο)

(1 περίοδο ο καθένας)

Ο μικρός πολυταξιδεμένος θησαυρός είχε βρεθεί σε έναν άγνωστο πλανήτη και άνοιξε αμέσως την πόρτα του οχήματός του για να τον εξερευνήσει . Μόλις πατάει το πόδι του σε αυτόν τον πλανήτη εμφανίζονται ξαφνικά κάτι μικροί εξωγήινοι.(Φοίβος)
Αυτοί οι εξωγήινοι είναι οι φύλακες του θησαυρού.(Βασίλης)Ο θησαυρός είναι κρυμμένος στο στοιχιωμένο κάστρο του μυστηριώδες αυτού πλανήτη...(Ζωή) Κανείς δεν έβγαινε από εκεί ζωντανός.(Χριστόφορος )Αυτός ο θησαυρός ο οποίος ηατν κρύμμενος στο σεντόυκι με τις 18 κλείδαριες
τον είχε κρυψει ο τρομέρος και γενναίος πειρατής Καπτεν Φλιντ πριν απο πολλά χρόνια!!!!!! Κάποιοι θρύλοι λένε οτι τα κλειδια
αυτα είναι μέσα στην "καρδιά" του ο οποιος παραμένει εξαφανισμένος.........(Δημήτρης) Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι σκορπισμένοι σε διάφορες γωνιές κάποιου άγνωστου πλανήτη και μόνο μία είναι η λύση... Κάποιος που θα ταξιδέψει από κρύο σε ζέστη, από ανατολή σε δύση...(Παρασκευή)Έτσι λοιπόν ένας γεναίος άνθρωπος πήρε την απόφαση να ξεκινήσει με στόχο να βρει όλα τα κλειδιά. Το όνομά του ήταν.....(Κωνσταντίνος)Το όνομα του ήταν Φλίμ ο Γεναίος. Ξεκίνησε να ψάχνει από τον πλανήτη των Χαμένων Πραγμάτων άρχισε να ψάχνει .Βρήκε κατι κλειδιά αλλά δεν ήταν αυτά.Μετά πήγε σε έναν άλλο πλανήτη που τον λέγαν Κλειδοκράτορα . Έψαχνε έψαχνε ώσπου ξαφνικά .....(Έλενα)
βρήκε ένα σεντούκι. Είδε τις κλειδαριές και σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τα κλειδιά που βρήκε στον πλανήτη όπου ήταν πριν.Τελικά το σεντούκι άνοιξε με αυτά τα κλειδιά. Όταν το σεντουκι άνοιξε υπήρχε μια λάμψη. Ήταν ένα σημείωμα !! Το πήρε στα χέρια του και είδε το περιεχόμενο! Ήταν το μυστικό με το οποίο μπορούσε να δει και να πάρει τον θησαυρό. Το μυστικό ήταν.........(Κωνσταντίνος)
Το μυστικό ήταν ένα λευκό σημείωμα το οποίο έγραφε που μπορούσε να βρει τα κλειδιά που του έλλειπαν. Αποφάσισε να συνεχίσει το ψάξιμο τώρα που είχε και τον χάρτη θα ήταν πιο εύκολο.(Έλενα)